Regulile mele pe Twitch

Regulile de mai jos pot să deranjeze anumite persoane dar ele sunt pentru canalul meu personal de Twitch unde nu e nimeni obligat să se uite. Dacă ai cuvântat pe „chat” atunci presupun c-ai citit regulile arătate în mica ferăstruică și cele de mai jos ți se aplică pe toata durata șederii.

Reguli obligatorii:

  1. Respectarea regulamentelor Twitch (Terms of Service + Community Guidelines)
  2. Discuțiile despre pirateria digitală sunt interzise pe canalul meu.
  3. Nu mă întâlnesc în viața reală („IRL”) cu persoanele cunoscute în spațiul virtual (Internet).

Recomandări pentru o înțelegere mai bună a canalul meu:

  • Dacă primești „time out” pe „chat” nu mai întreba „de ce?” pentru că va urma „ban”.
  • Dacă primele tale fraze conțin „ce joc e ăsta?” ori „despre ce e vorba în jocul ăsta?” atunci poți să cauți liniștit(ă) alte canale (speciale) pentru copii cu deficiență de atenție.
  • Dacă am pus eticheta No Spoilers și te mănâncă degetele să ne strici distracția.. poți să nu mai intri niciodată pe canalul meu.
  • Poți să te uiți liniștit(ă) fără să fie nevoie să interacționezi cu noi dar dacă o faci doar cu !lurk sau brb doar ca să ne anunți prezența ta.. poți să cerșești atenție ori să-ți faci reclamă la canal în altă parte..
  • Scopul canalului de Twitch nu este unul comercial așa că nu aștepta plecăciuni sau temenele pentru bacșișurile cu biți sau abonamente ci doar mulțumirea mea sinceră pentru efortul tău financiar.
  • Din cauza pseudonimelor obscene și roboților agresivi am dezactivat permanent alertele vizuale pentru urmăritori dar apreciez dacă mă urmărești și poți să ne saluți !
Back to top button